29 Temmuz 2010 Perşembe

Atık Sabun Projesi


IEHA ve Skal International Antalya Kulübü'nün projesi “ Küresel Atık Sabun Projesi“ 24 Haziran Perşembe günü yapılan tanıtım kokteyline turizm cemiyeti ve sektörden davetliler katıldı.




IEHA Türkiye Derneğinin açılışına destek veren firmalara ve şirketlere teşekkür belgeleri dernek yöneticileri tarafından takdim edildi. Otel genel müdür ve koordinatörlerinin de ilgi gösterdiği kokteyde IEHA Türkiye’nin amaçları , hedefleri ve Küresel Atık Sabun Projesi hakkında davetlilere bilgiler verildi ve amaçları açıklandı. Proje’nin komisyon üyeleri Uluslararası Housekeeper’lar Derneği Başkanı Emir Hepoğlu, SKAL International Antalya Kulübü Çevre ve Destek komitesi Başkanı Cüneyt KURU tanıtım kokteylinde yaptıkları açıklamalarda projenin amacının otellerdeki sabunların tekrar çevreye kazandırılmasını sağlamak ve hedef kitle seçilen çocuklara hijyen bilincini aşılamak ayrıca sağlıklı nesiller yetiştirmek,eğitmek olduğunu söylediler.

Proje alanında Antalya Zübeyde Hanım Yetiştirme Yurdu’ndaki çocuklara 6000 sabun verildiğini, projeyi Türkiye genelinde ve daha sonrada Afrika’daki çocuklara kadar genişletmeyi düşündüklerini belirtiler.

Projeyi destekleyen firmalar ve oteller:

PHON KOZMETİK
TITANIC HOTELS
PALMA RIVA HOTELS
DELFIN HOTELS
CRYSTAL HOTELS
PALOMA HOTELS
ROBINSON CLUB
GLORIA HOTELS
ABM GROU
THE RITZ CARLTON ISTANBUL
Kaynak: dilegitimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder