29 Temmuz 2010 Perşembe

Bir Butik Hotel Daha YACHT BOUTİQUE HOTEL


Doğanın yeşil ve mavinin bütün tonlarını mükkemel şekilde, cömertçe sunduğu bu kıyılar, aralarında dünyanın ünlü işadamları ve sanatçılarının da bulunduğu çok sayıda merakıyla ziyaret ediliyor.



Yacht Boutique Hotel, kalite anlayışını ön plana çıkarttığı düşüncesiyle ve butik otelcilik konseptine getirdiği yeni tarzıyla bölgede kapsamıda çok özgün ve özel bir yer ediniyor. Eskiyle yeniyi harmanlayarak, konforu misafirlerine özenli bir uyumla sunan Yacht Boutique Hotel, yenilikçi ve misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla bölgedeki alternatiflerinden özelliklerinden ayrılıyor.

Yacht Klasik Hotel misafirleri özenle tasarlanmış odalarında konforun rahatını yaşarken ya da yat imanı panoramasına sahip terasta kahvesini yudumlarken, dilerse limandaki otel tekneleriyle ve özel kaptan eşliğinde deniz gezintisine çıkma şansına sahipte olabiliyor bölece tatilin zevkini çıkartıyor. Ya da Yacht Klasik Hotel in limanına yanaşan ve rahatlığı seven yelkenli-yelkensiz tüm tekne sahipleri butik otel anlayışla verilen hizmetin konforunu yaşayabiliyor.

Yacht Boutique Hotel


Misafir memnuniyeti için herşeyin titizlikle ele alındığı Yacht Boutique Hotel de yaratılan sıcak atmosfer resepsiyona adım atıldığı andan otelden ayrılana dek misafirlerine eşlik edmekte görevli tutuluyor. Özel yaşam alanlarından şarap mahzenine kadar tüm hizmet ünitelerinin misafir memnuniyetine göre tasarlandığı Yacht Boutique Hotel de, yöreye ait taşlardan oluşturulan şık havuz jakuzi, eşsiz Fethiye panoramasına doyumsuz bir tad katıyor.

Kaynak: dilegitimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder