28 Temmuz 2010 Çarşamba

Efsane Caz Şarkıcısı Grace Jones İstanbul'da


İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın hazırladığı 17. Uluslararası İstanbul Caz Festivali 1-20 Temmuz günleri arasında gerçekleşcek




Geçen senerlerde Björk, Nick Cave, Marianne Faithful, Tori Amos, Paul Weller, Robert Plant, Al Jarreau ve Dianne Reeves gibi tanınan kişilerin sponsoru olan Emirates, bu yıl 11. kez İstanbul Caz Festivali'nin hep hatırlanacak yıldızlarından Grace Jones un sponsoru olmakta.

Dünyanın en iyi sesi ve çarpıcı sahne performansıyla tanınan, disco'dan rock'a, 70'lerden günümüze uzanan efsane şarkıcı Grace Jones Emirates Havayolu Sponsorluğu sayesinde ilk kez İstanbula geliyor!

Kariyerinin hiçbir döneminde gösterişli tavrı,huyu ve görüntüsünden açık etmeyen, geçtiğimiz yıl çıkardığı son albümü Hurricane ile bir kez daha bütün herkezi yerinden sarsan Grace Jones İstanbul Caz Festivali çapında, 16 Temmuz Cuma akşamı saat 21.00 sularında Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesinde bulunucak.

Jamaika doğumlu kontralto şarkıcı Grace Jones, en önemli özelliği, özgün ve öncü davranan görselliğiyle ağızlardan düşmeyen bir isim oldu. Modellik ve oyunculuk da yapan Grace Jones, çok özel bir vokalist olmanın yanı sıra, androjen görüntüsü ve iddialı sahne şovlarıyla da anılır. 1977 yılında yayınladığı ilk albümü Portfolio'dan bu yana stil ikonu kimliğini taşımaya hep devam eden Jones'un diskografisi Island Life, Nightclubbing gibi ikonlaşmış yapıtlarla dolu. Unutulmaz klasikleri "Slave to the Rhythm", "I've Seen That Face Before (Libertango)" ve "Pull Up To the Bumper" ile hafızalardan çıkmıycak sanatçıyı dünya hayatında canlı izlemek için kaçırılmayacak bir fırsat ayrıca izlediğinizdede nedemek istediğimide anlıycaksınız.

EMIRATES Havayolları sponsorluğu kapsamında düzenlenecek Grace Jones konserinde sanatçı repertuarlarındaki en güzel şarkılarını 16 Temmuz 2010 da İstanbullu caz severler için canlı bir şekilde yorumlayacak ve 17. Uluslararası İstanbul Caz Festivali'nin akıldan çıkmıycak konserlerinden birine daha imza atacak bizim size olan tavsiyemiz bu konsere gidiniz .
Kaynak: dilegitimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder