29 Temmuz 2010 Perşembe

Fenerbahçe'li Futbolcular İngilizce Öğrenecek


Antalya fenerbahçe futbol okulu şimdiden genç futbolcularını yabancı dil öğrenimine teşvik ederek tad ile bir antlaşma imzaladı





Antalya Fenerbahçe Futbol Okulu Türkiye alanında seçmelerde Fenerbahçe futbol takımının altyapısına seçilen 2 Antalyalı topçuyu şimdiden dünya takımlarında oynayacak düzende eğitmeye başladı. Bu nedenle genç olan futbolculara ingilizce dersi vermeyi düşünen Antalya Fenerbahçe Futbol Okulu, TAD Antalya Yabancı Dil Kursu ile bir anlaşma imzalayarak, hem bu iki oyuncunun dil eğitimini tamamlayacak, hemde kendi oyuncu ve üyelerine dil eğitimi imkanı sağlayacak.

Beğenilen ve seçilen iki futbolcu TAD Yabancı Dil Kursunu ziyaret ederek kayıtlarını yaptırdılar. Ziyaret zamanında TAD dil kursu kurucusu Ahmet Yabel YURTMAN futbolcuları tebrik ederek, "Türkiye geneline seçmelerde sadece 6 kişinin seçildiğini ve bunlardan ikisinin Antalyada yaşamısı şehrimiz için büyük bir başarı ve onur oldu diye ifade ederek bu iki gencimizin yabancı dil eğitimi bize aittir. Onların bu başarılarını yabancı dil eğitimlerini üstlenerek kutluyoruz" demiş bulunmakta.

TAD Dil Kursunu ziyaret zamanında kendisi ile görüşülen Antalya Fenerbahçe Spor Okulu genel koordinatörü Yakup ERDOĞAN yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. ERDOĞAN;
"Geçen yıl yapılan Türkiye seçmelerinde ülke genelinde 6 kişi seçildi. Bunun 2 sinin Antalya bölgesinden olması Antalyalı fenerlileri sevindirdi. Fenerbahçe Kulübü Türkiye seçmeleri bu yaz Antalya da yapılacak. 22 Temmuz 2010 tarihinde Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksinde yapılacak olan seçmelere Türkiye nin her yerinden çok sayıda futbolcu ve sporsever katılacak. Bütün Antalyalıları bekliyoruz." açıklamalırda bulundu.

Fenerbahçe Futbol Takımının altyapı seçmelerine bu yıl 1993–2002 doğumluların katılacağını bildiren Erdoğan; Türkiye nin her yerinden Fenerlileri Antalya da ağırlının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Bundan sonra seçmelerin her yıl Antalya da yapılacağını sözlerine ekleyen Erdoğan;Türk Amerikan Derneği Antalya Yabancı Dil Kursu yetkililerine kendilerine verdikleri yabancı dil desteğinden dolayı teşekkür etti.

Türkiye genelinde yapılan 2009 seçmelerinde binlerce futbolcu katılmasına rağmen o kadar çocuk arasından 6 kişi seçildi. Bu 6 kişiden 2 si Antalyalı Tayip Makas ve Yılmaz Gül..
Kaynak: dilegitimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder