31 Temmuz 2010 Cumartesi

Özaltın Holding Turizm Grubunun Yeni Sponsorluğu


Özaltın Holding Turizm Grubu yatırımı Gloria Hotels & Resorts Düsseldorf Giants basketbol takımının sponsoru oldu





2010-11 sezonunda Murat Didin'in antrenörlüğünü üstleneceği Giants Düsseldorf takımının adı sezon süresince " Gloria Giants " olarak ön plana çıkacak. Almanya'nın basketbolda en köklü kulüplerinden bir tanesi olarak bilinen Giants, bugüne kadar 18 lig ve 14 kupa şampiyonluğu elde etti.

Özaltın Holding Turizm Grubu Genel Müdürü Özgür Çinkılıç konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu; " Almanya ve özellikle Düsseldorf bölgesinin misafir portföyümüzdeki önemi çok büyük. Almanya da golf kulüplerinin büyük bir bölümü de bu bölgede... Araştırmalarımıza göre , burada yaşayanlar, basketbola ve özellikle de bu köklü kulübe büyük destek veriyor ''

Gloria Hotels &Resorts ün sadece Almanya da değil Avrupa nın birçok ülkesinde de çok iyi bir marka bilinirliğine ulaştığına dikkat çeken Çinkılıç, açıklamasını şöyle tamamladı.

" Grup olarak sporun her zaman içerisinde olduk. 45 delikli Türkiye nin en büyük , Avrupa nın otel grubu bünyesinde bulunan en büyük “Golf sahaları , tenis kortları,yürüyüş parkurları ve fitness kulübüyle dünyanın önemli sporcularına ve spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmakta…. Avrupa nın en önemli futbol takımları kamp için tesislerimizi kullanmaktadır. En son Wimbledon finalisti Vera Zvonareva ağırladık. Dünyanın önde gelen takımları ve sporcularının Gloria Hotels & Resort ü tercih etmesi sadece Gloria Hotels & Resorts 'ün değil Türkiye nin tanıtılmasına da katkı sağlamaktadır.

Gloria Hotels & Resorts hakkında:

Gloria Hotels & Resorts, Antalya-Belek te Akdeniz in tüm doğal güzelliklerini barındıran bölgede çam ormanlarının içerisinde Acısu Nehri ve deniz kıyısında yer almaktadır.2.122.000 m2 lik alana kurulu olan Gloria Hotels & Resorts, Gloria Golf Resort, Gloria Serenity Resort, Gloria Verde Resort ve Golf Club ten oluşmaktadır diyerek sözlerini tamamladı
Kaynak: dilegitimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder