18 Ağustos 2010 Çarşamba

Göçmenlik Hizmetleri


Sizde Ay-Eli ailesine katılarak yurtdışında yaşamanın ayrıcalıklarını keşfedebilirsiniz





Yerleşim Hizmetleri

İstediğiniz ülkenin göçmenlik hakkını bizim ile elde edebilirsiniz.Çok cüzzi fiyatlar karşılığında sizlere yurtdışında yaşama imkanı sağlıyoruz.İşte sizlere sağlayacağımız ek hizmetler:

Havaalanında Karşılama

Yeni gelen bireyleri ofisimizden gelen bir temsilci aşşağıda sıralayacağımız hizmetleri sağlıklı bir şekilde verebilmek adına misafirlerini havaalanında karşılıyacaktır.Önceden belirlenecek olan konaklama yerine kadar misafirler götürülecek yeni bir ülkeye gelmenin telaşı ve korkusu sizlere tahsis edeceğimiz uzman ekip arkadaşlarımız tarafından ortadan kaldırılacaktır.

Konaklama

Kısa dönem:Bir temsilcimiz gideceğiniz şehre ulaşmanız ve hemen ardından gelecek olan sonraki günlerde kalabileceğiniz uygun ücretli konaklama yerleri konusunda sizleri yönlendirecektir.

Uzun dönem:Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda belirlenecek olan tarih ve bütçe doğrultusunda daha uzun süreli bir ikametgah ayarlanabilinecektir.

Banka İşlemleri

Banka hesaplarınızda yurtdışında yaşayacağınız (hesabınızın daha açılmamış v.b) gibi sorunlar dahilinde bir temsilcimiz banka hesaplarınızın derhal açılması ve tüm banka kartlarınızın aktifleştirilmesi konusunda sizlere yardım edecektir.

Sosyal Sigorta Numarası

Bir temsilcimiz sosyal sigorta numarası almak için gerekli olan evrakların hazırlanması hususunda siz değerli müşterilerimize yardımcı olacak ve sizlere eşlik ederek bulunduğunuz ülkenin İnsan Kaynakları Departmanı'na başvuracaktır.

Sağlık

Sosyal Sigorta Numarası alındıktan sonra ve uzun süreli adres belli olduktan sonra temsilcimiz siz müşterilerimize bölgesel sağlık hizmetlerinden yararlanmak adına yapacağı başvuruda eşlik edecektir.

Ehliyet

Ehliyetinizin ve ayrıca Yol Güvenliği Şartlarına ilişkin tanıtım kitapçığının alınması konusunda sizlere çok önemli bilgiler aktarıp kendinizi ehliyet almaya hazır hissettiğiniz anda sürüş dersleri almanız konusunda yardımcı olacağız.

İş Bulma

Gitmek istediğiniz ülkeye ayak basarbasmaz siz değerli müşterilerimiz ile ortak olarak hazırladığımız özgeçmişiniz ile siz istediğiniz anda tüm kariyer ve iş bulma sitelerine gönderilecektir.Bu özgeçmiş gönderimlerine gelen cevaplar yerel yerel adresleri, faks, e-posta ve kayıt altına alınmış olacaktır.

Toplu Taşıma

Sizlere göndereceğimiz temsilci söz konusu bölgeye ilişkin mevcut toplu taşıma sistemlerinin bir haritasını siz değerli müşterimize vererek bu araçlar konusunda ayrıntılı bilgi verecektir.

Uyum Sağlama

Siz müşterilerimize ikamet edeceği bölge tüm ayrıntısına varana kadar gezdirilecek bölgeyi çok iyi bir şekilde tanımanız sağlanacaktır.Bölgedeki toplu taşıma araçları, inançlarına uygun ibadet yerleri, alışveriş merkezleri, alıştıkları yiyecekleri bulabilecekleri mekanlar v.b gibi yerler gösterilecek ve ayrıntılı bilgi verilecektir.Müteşebbis müşterilerimiz için firmamız iş finans danışmanlığı konusunda sizlere yardımcı olacaktır.Bu konuda sizlere sağlanacak yardımlar şunlardır:

1-) Kendi işinizi kurabilme imkanı

2-) Faaliyet ve finansal plan yapılması

3-) Franchising bilgileri sunulması

4-) Kurulmuş bir şirkete dahil olunması

5-) Kendi işinizi başlatabilmeniz için hükümetten kredi alınması

6-) Kiralık-satılık gibi emlak işleri

7-) Vergi ve sigorta işleri

Personelimiz siz değerli müşterilerimize yetenek, eğitim ve deneyimlerine dayanarak uygun iş imkanları hakkında önemli bilgiler sunacaktır.Yukarıda adı geçen tüm hizmetler için 3 ay önceden yapılacak rezervasyonlarda vize danışmanlık ücretleri talep edilmeyecektir.

Sizde Ay-Eli ailesine katılın ve yurt dışında yaşamanın ayrıcalıklarını keşfedin

Kaynak: dilegitimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder