20 Ağustos 2010 Cuma

Tayland Turları


Ay-Eli ayrıcalığı ile Cazip ve her bütçeye uygun Tayland Turları sizleri bekliyor





Hiç Tayland'ı görmemiş olanlar ya da belkide defalarca görmüş olanlar bu ayrıcalığı birde bizim ile yaşamaya ne dersiniz?

İşte sizlere 10 gün boyunca rüya gibi bir Tayland tatili yaşatacağımız ve birbirinden değişik eğlenceli ve bir o kadar da etkileyici tur programımız.

Timsah Çiftliği Turu

Çevresi tamamen orjinal volkanik taşlar ile donatılmış bu parkta, Timsah çiftliğinde yüzlerce timsahı bir arada görme olanağı, timsah şovu, kaplan ve yavrusu ile fotograf çektirme fırsatı bulacaksınız.

Mercan Adası Turu

Mercan kayalıklarıyla çevrili olan bu adaya sürat tekneleriyle ulaşımın ardından sınırsız güneşin ve okyonusta denize girmenin keyfini çıkaracaksınız.Öğle yemeği menüsünde balığın, deniz mahsülü mezelerinin, sebzeli pilavın, salata ve tropikal meyvelerin tadına doyamıycaksınız.

Nong Nooch Çiçek Bahçesi, Tay Dansları Gösterisi Ve Fil Şov Turu

Geleneksel tay danslarından örnekler, tay boksu gösterisi, evlilik seromonisi ve fillerin birbirinden ilginç şovlarını izliyecek, 500 hektarlık alana kurulmuş BOTANİK BAHÇESİ ve ORKİDE BAHÇELERİNİ gezme imkanı bulacaksınız.

Bangkok Kanallar Turu

Bu turumuzda Bangkok'un meşhur su kanallarında tekneler ile yapacağınız gezinti unutulmaz anılara sahip olmanızı sağlıycaktır.

Bangkok Panoramik Şehir Turu

Altın Buddha tapınağı, uyuyan Buddha tapınağı, çiçek pazarı, çin mahallesi, parlemonto binası ve demokrasi anıtını görülecek yerlerden bazılarıdır.Bu turumuz esnasında hem Bangkok'un egzotik güzelliğini hem de Tayland'ı derinden etkileyen Budizmi daha yakından tanıma fırsatımız olacaktır.

Yüzen Çarşı Turu

Dünyaca ünlü Yüzen Çarşı Turunda; Hindistan Cevizi çiftliği, meşhur tik ağacı atölyesi ve dar kanalların içinde yerel köylülerinin el emeklerinin satıldığı yerlerden alışveriş yapma imkanı bulacak ve kanallarda Tayland'a has teknelerle gezinti yapacaksınız.

Seafood Market Ve Patpong Gece Pazarı

Dünyaca ünlü tüm markaların taklit ürünlerinin bulunduğu Bangkok'un ünlü gece pazarı ülkeyi ziyaret eden tüm turistlerin uğramandan geçmediği bir gece alışveriş çarşısıdır.

10 Günlük Tur Özeti

Siam City Bangkok Hotel

3 gün Bangkok

Bangkok Panoramik Şehir Turu /Bangkok Kanalları

Pat-Pong Gece Pazarı Turu/ Bangkok Yüzen Çarşı Turu

Nova Platinum Pattaya Hotel

3 Gün Pattaya

Mercan Adası Turu Öğleyemekli)nong noonch village + thai kültürel show ve Timsah Çiftliği Turu

Royal phuket yacht club hotel ocean Front Grande Superior

3 Gün Phuket

Phi Phi adası turu James Bond Island Turu + Fantasea Show turu

Bu Tayland turumuzda sizde yerinizi almak istiyorsanız hemen bize (0212) 343-59 34 nolu telefondan arayabilir ya da buradan ulaşabilirsiniz.

Tur Programı

Bangkok Oteli Pattaya Oteli Fiyat Tek Kişi Farkı

İbis Hotel Sathorn İbis Hotel 656 euro

Bangkok Pattaya

Bangkok Radisson Hotel Discovery 730 euro

Beach

Pattaya

Siam City Bangkok Siam Bay Shore Pattaya 835 euro

ÖNEMLİ:

Tur fiyatları havayolları ekonomik k sınıfı bilet fiyatlarına göre hesaplanıştır.Bu sınıfta yer olması durumunda geçerlidir.

Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport bulundurmak mecburidir.

Tur Firmamız, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir.Uçuş öncesinde uçuş saatleri ve parkur değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 24 saat önce teyit adilmesi gerekmektedir.Havayolu şirketleri tarafından yapılabilcek saat değişiklikleri ve olabilcek rötarlardan firmamız sorunlu tutulamaz.

Uçuşlar esnasında havayolu şirketinin sağladığı maksimum bagaj hakkının geçilmesi durumunda doğabilcek ilave bagaj ücreti yolcuya aittir.

Tur programı örnek programdır.Uçak firmasından kaynaklanan uçuş saatleri ve parkur değişikliği sebebiyle, program içeriği aynı kalmak suretiyle değişebilir.

Tur programında belirtilen (ekstra) turlarımız,araç müsaitliği,katılım sayısı ve rehberimiz inisiyatifine beğlı olarak günleri ve fiyatları değiştirebilir veye iptal olabilir.

Firmamız, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.


Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeble izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz.

Tüm Dünya otellerinde check-out (otelden çıkış) Saat 12:00. Check-in (otele giriş) Saat 14:00'dır.

2-12 yaş arası çocuk indirimleri, çocuk iki kişilik odada ilave yatak ile üçüncü kişi olarak kaldığında geçerlidir.

Tur bedelinin %35'i kayıtta,bakiyesi tur hareket tarihine 15 gün kala ödenir.Kredi kartıyla taksitli ödemelerde ve kampanyalı turlarda tüm tur bedeli kayıt sırasında alınır.

Sizde Rüya Gibi Bir Tayland Tatilini Bizim Aracılığımız İle

Yaşamak İstiyorsanız Mutlaka Bize Ulaşın

Tel:0212-343-59-34 Fax: 0212-343-59-32

Adres: Teyyareci Fehmi sok no:30 kat:1 Osmanbey Şişli/İST

Kaynak: dilegitimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder